04/12/2022

Potok Radio

Uvek najbolji ! Jedini pravi internet radio u Smederevu.

U Vučaku otvorena nova ekspozitura

2 min read

Tokom ove godine, bez izuzetka, svake sedmice po jedno selo dobilo je poštu u okviru društveno odgovorne akcije “52 pošte za 52 nedelje”.

Smederevsko selo Vučak, 43. u nizu, juče je dobilo novu poslovnicu sa besplatnim internet kutkom, koju je u rad pustila Mira Petrović, v. d. direktora Javnog preduzeća “Pošta Srbije”.

– brzina kojom smo sredili i opremili ovu poslovnicu pokazuje da smo se dobro uigrali i da bi trebalo da ovu akciju nastavimo i sledeće godine. Mi u Pošti Srbije smo veoma ponosni na to što radimo, i mislimo da je to dobar primer kako da pokrenemo privredni oporavak Srbije ravnomerno po svim regionima. Cilj je da priđemo malim sredinama, kako bi i u selima stvorili sve preduslove za pristojan život – istakla je direktorka i dodala da će usluge pošte u Vučaku puno značiti za oko 2.000 stanovnika, jer će brže i jednostavnije moći da završe svakodnevne obaveze, a olakšaće i funkcionisanje 40 pravnih lica.

Bojan Teofilović, zamenik gradonačelnika Smedereva, zahvalio je Pošti Srbije što svojom akcijom “52 pošte za 52 nedelje” doprinosi da se podigne kvalitet života i da se smanje razlike između sela i grada, podsetivši da se sa istim ciljem i u sličnom maniru na području smederevske opštine sprovodi akcija “Jasno je – i selo i grad”.

Prvi korisnici usluge nove pošte bili su “Med-Honey” i “MS Joker”, potpisnici ugovora u promo-akciji “Post-ekspres za 99 dinara”.