29/01/2023

Potok Radio

Uvek najbolji ! Jedini pravi internet radio u Smederevu.

Google Play Music и у Србији

1 min read

Google Play Music вам пружа неограничен приступ великој понуди музике – око 35 милиона песама – и све то на вашем Андроид уређају.

Google Play Music од данас је доступан у Србији! Google Play Music вам пружа неограничен приступ великој пунуди музике – око 35 милиона песама – и све то на вашем Андроид уређају.

У понуди су музичке нумере свих великих музичких издавачких кућа и врхунксих локалних извођача.

Ова апликација омогућава да направите интерактивну радио станицу од сваке песме или извођача које волите, а да ваше слушање музике не буде прекидано рекламом.
Можете да додате, уклоните или организујете вашу станицу и видите која ће песма бити следећа.
Опција “Listen Now” ставља извођаче и радио станице које ми сматрамо да ће вам се допасти на почетну страну, тако да можете да покренете слушање музике чим отворите апликацију.

И онда када вам милиони песама у понуди не буду више довољни, Google Play Music вам пружа могућност да комбинујете своју сопствену колекцију песама са нашим. Можете да чувате 50000 песама бесплатно онлине и да их слушате на било ком уређају или преко play. gооgle.com.

Данас можете да испробате ову апликацију бесплатно за један месец, а затим за сваки месец да платите цену од 4.99 америчких долара. Регуларна цена за све оне који се пријаве после 26. Јануара 2016. биће 5.99 америчких долара, након пробног периода од 30 дана.

(Новости)