Google Play Music vam pruža neograničen pristup velikoj ponudi muzike – oko 35 miliona pesama – i sve to na vašem Android uređaju.

Google Play Music od danas je dostupan u Srbiji! Google Play Music vam pruža neograničen pristup velikoj punudi muzike – oko 35 miliona pesama – i sve to na vašem Android uređaju.

U ponudi su muzičke numere svih velikih muzičkih izdavačkih kuća i vrhunksih lokalnih izvođača.

Ova aplikacija omogućava da napravite interaktivnu radio stanicu od svake pesme ili izvođača koje volite, a da vaše slušanje muzike ne bude prekidano reklamom.
Možete da dodate, uklonite ili organizujete vašu stanicu i vidite koja će pesma biti sledeća.
Opcija “Listen Now” stavlja izvođače i radio stanice koje mi smatramo da će vam se dopasti na početnu stranu, tako da možete da pokrenete slušanje muzike čim otvorite aplikaciju.

I onda kada vam milioni pesama u ponudi ne budu više dovoljni, Google Play Music vam pruža mogućnost da kombinujete svoju sopstvenu kolekciju pesama sa našim. Možete da čuvate 50000 pesama besplatno online i da ih slušate na bilo kom uređaju ili preko play. google.com.

Danas možete da isprobate ovu aplikaciju besplatno za jedan mesec, a zatim za svaki mesec da platite cenu od 4.99 američkih dolara. Regularna cena za sve one koji se prijave posle 26. Januara 2016. biće 5.99 američkih dolara, nakon probnog perioda od 30 dana.

(Novosti)